BAYN EUROPE UPPMÄRKSAMMAD SOM TRENDSÄTTARE AV TIDNINGEN FOODCHAIN

Bayn Europe har blivit uppmärksammad som trendsättare inom sockerreducering av den internationella livsmedelsindustrins tidning FoodChain. Artikeln framhäver vikten av R&D för alla företag inom livsmedelsindustrin, som ett sätt att hänga med de snabba ändringarna på marknaden.

”Alla affärsmodeller inom livsmedel är baserade på smak, särskilt när det kommer till produkter för ren njutning. Dagens konsument bryr sig helt tydligt om säkra livsmedel, om smak, hälsa och pris. Och vi förutser stor ökning av konsumenter som vill ha produkter som uppfyller de kraven”, säger Lucy Dahlgren, VD på Bayn Europe, i intervjun.

Bayn jobbar i nära samarbete med ledande institut och vetenskapsmän inom livsmedelsforskning, för att kunna vara i framkant inom forskningen för sockerreducering. Artikeln intervjuar också Jane Milton, inspirationschef för Food & Drink Innovation Network (FDIN) och Richard Worrall, projektchef på Food Innovation Centre vid Nottinghams universitet, för att prata om vikten av R&D inom värdekedjan för livsmedel.

För att läsa hela artikeln, gå till: FoodChain Magazine, Feb. 2018 (sida 12-13)

Kategorier

Arkiv