BAYN EUROPE AB ERHÅLLER FÖRSTA INDUSTRIELLA ORDERN FRÅN SYDAFRIKA

Genom sitt globala samarbete med Barentz, en ledande leverantör och distributör av innovativa och standardingredienser för livsmedelsindustrin, har Bayn Europe mottagit sin första industriella beställning från Sydafrika.

Bayn’s ingredienslösningar har under de senaste åren varit efterfrågade och har testats av livsmedelsproducenter runt om i världen. Med hjälp av ingredienslösningar från Bayn Europe, en ledande specialist inom sockerreducering, kommer konsumenter i Afrika och Europa snart att kunna njuta av mer än 200 ton sockerreducerad gröt.

“Vårt marknadsfokus har varit Europa, så jag är mycket glad att vi under första kvartalet 2016 fått vår första beställning från Sydafrika med leverans i slutet av maj”, säger Lucy Dahlgren, VD på Bayn Europe. “Vi är glada att vårt samarbete med Barentz börjar ge effekt i fler länder och att vi kan hjälpa livsmedelsproducenter genom hela produktutvecklingsprocessen.”

Många ledande livsmedelsproducenter söker nya lösningar för att tillfredsställa konsumenternas ökade efterfrågan på sockerreducerade produkter. Här har Bayn ett flertal långtgående kundprojekt. “Bayn Europe ser en markant attitydförändring och som experter på sockerreducering får vi fler och fler förfrågningar inom många olika produktområden”, säger Lucy Dahlgren.

Kategorier

Arkiv